С всяка година модата се променя, но основните тенденции се запазват. Драстични промени и през новия моден сезон не се очакват. Все пак стилистите вече са решили по какъв начин бихме могли да съчетаем тоалети и аксесоари, така че да бъдем в абсолютен синхрон с това, което са ни приготвили дизайнерите. Да видим как стоят нещата с цветовете и принтовете. Нека научим как можем да ги комбинираме да реализираме най-актуалните съчетания.

Много модерни през 2019 – 2020 са следните оттенъци – слива, всички нюанси на жълтия и кафявия цвят, мандарина, бледо розовите краски, синьо, зелено, червено. Ако искате да сте в крак с модата, непременно се сдобийте с дрехи и аксесоари в някои от гореизброените цветове. Те са разнообразни, което е добре, тъй като могат да покрият богата гама от вкусове и лични предпочитания, същевременно предлагат както деликатност, лекота, така и наситеност, яркост и драматичност. Както се казва, за всекиго има по нещо. Просто изберете това, което ви допада най-много.

Разбира се, когато говорим за цветова гама, непременно трябва да споменем и вечната класика – неутралните тонове, бяло, черно и неизбежното бежово също си остават неразделна част от цветовете в дамския гардероб.

Що се отнася до принтовете, модерни са следните вариации – райе, каре, форални мотиви, надписи, етно принтове и дизайнерски щампи. В това отношение също изобщо няма да срещнете трудности при избирането на модно облекло, тъй като предложенията са достатъчно много.

Дизайнерските щампи  са една от водещите тенденции за 2019-200 година и от тях могат да се възползват както дамите, така и господата. Съчетанията са безкрайно много, но ще се опитаме да вметнем набързо някои много приятни идеи. За мъжете - щампите в неутрални тонове биха изглеждали страхотно с мъжки обувки в ярки цветове. За дамите – съчетайте пъстрите летни принтове с едноцветни дамски обувки в тон с общата цветова схема и ще поучите идеален ежедневен тоалет!